Някои уеб сайтове на IS Design София

Предоставяме Ви да се запознаете с някои от изработените уеб сайтове от Ай Ес Дизайн София.

Ресторант „При Миро” София

Картинка на изработен сайт за сръбски ресторант При Миро” София

В приятната и задушевна атмосфера на ресторанта и богатият асортимент автентични сръбски ястия и мезета ще гарантират вашето добро настроение и наслада. В ресторанта можете да опитате разнообразни ястия от телешко, биволско, пилешко и свинско месо, печени на дървени въглища по стара традиция за приготвяне на сръбска скара. Каймата, специално приготвена на място за над десет вида кебапчета и плескавици, заедно с изкусно подбраните подправки прави нашата кухня уникална и неустоима.

www.primiro.info

Водопроводчик | ВиК услуги

Снимка на проект на Ай Ес Дизайн - ВиК услуги и водопроводчик в София

Изработен уеб сайт за ВиК услуги в София -експресно отпушване на канали, отстраняване на течове, ремонт и монтаж на батерии, сифони, казанчета и други ВиК проблеми в София.

www.vikuslugibg.com

Архитектурно проектиране / строителство / дизайн

Aрхитектурно студио „Уни-Арх” е студио за архитектурно проектиране, строителство, дизайн и инженеринг, създадено през 1990 и ръководено от архитект Радка Евтимова и архитект Светлин Димитров.

uni-arch.bg

Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма”

Лазерен и дерматологичен център за естетична медицина „Пандерма” има в актива си повече от 20 години практика и натрупан клиничен опит в лечението на кожни проблеми с негативен козметичен ефект за пациентите.

panderma.net

VIII-ма национална конференция за пътища с международно участие

Conferenceroad.bg - VIII-ма национална конференция за пътища с международно участие

conferenceroad.bg

Акредитиви | Банкови гаранции | Инкасo | Валутни преводи | Теглене на пари в брой

Bankerche.info - сайтът предоставя синтезирана информация за следните банкови продукти: Акредитиви, Банкови гаранции, Инкасo, Валутни преводи и Теглене на пари в брой. Освен описание на същността на отделните продукти, в сайта е обърнато внимание и на някои дребни на пръв поглед детайли, чието пропускане може да доведе до различни затруднения при изпълнението на отделните операции, както и до увеличение на таксите за извършването им.

bankerche.info

Арт Център „Кърнолски“

Арт Център „Кърнолски“е неправителствена организация, която вече 21 години организира и провежда национални и международни конкурси и фестивали в областта на детското и младежкото изкуство.

karnolsky.eu

Кърти чисти извозва

Снимка на изработен уеб сайт  за къртене чистене и извозване в района на София

"Кърти чисти извозва БГ" ООД е водеща фирма за къртене, почистване и извозване, с нестихващ стремеж за постигане на съвършенство и топ професионализъм.

www.кърти-чисти-извозва.com

Нотариус в Бургас

Снимка на проект на фирма Илпени - охранителни ролетки, бариери, гаражни врати

Нотариус Антоанета Дичева е с район на действие град Бургас. Работи 18 години като адвокат, а извършва нотариални услуги от октомври 2004 г. Предоставя възможност за контакт на английски и руски език.

www.dichevi.com

Сайт за обяви 7х7

Картинка на сайт за безплатни обяви, изработен от Ай Ес Дизайн

Нов сайт за публикуване на безплатни обяви! Публикувайте вашата обява бързо, лесно и безплатно.

www.7x7.info

Обяви онлайн

Картинка на уеб сайт за обяви онлайн

Български национален сайт за безплатни обяви онлайн. Бързо и лесно публикувайте своя обява или намерете това, което търсите!

www.obiavionline.com

„Илпени”

Снимка на изработен уеб сайт  на фирма „Илпени” - охранителни ролетки, бариери, гаражни врати

Уеб сайт за „Илпени” ООД - фирма която се занимава с дистрибуция, монтаж и поддръжка на системи за автоматично задвижване на портали (радиални и плъзгащи), автоматика за врати, гаражни врати и бариери.

www.ilpeni.com

Сръбска скара на майстор Миро в Плевен

Снимка на проект на Ай Ес Дизайн - сръбската скара на майстор Миро вече и в Плевен

Опитайте неповторимата сръбска скара на майстор Миро вече и в гр.Плевен! Заповядайте в новооткрития МОЛ Панорама и се насладете на вкусната и оригинална сръбска кухня, качествени напитки и отлично обслужване на фона на подбрана сръбска музика.

www.primiro-pleven.com/

Електротехник и ВиК в София

Снимка на проект на Ай Ес Дизайн - ВиК и ел. услуги в София

Изработен уеб сайт за ВиК и Ел. услуги в София - спешни и качествени!Дългогодишен опит в сферата както на ВиК , така и на електро услугите. Предлагаме професионален подход и отношение към всеки проблем, свързан с Вашия водопровод, канализация или електричество. Като експерти в бранша Wи предлагаме пълна гама от качествени услуги.

www.electro-uslugi.com

Ресторант „Синя Роза” София

Снимка на уеб сайт от Ай Ес Дизайн -  ресторант „Синя Роза” София

В ресторант "Синя роза", потопени в спокойна, приятна и уютна атмосфера, Вие имате възможност да се насладите на уникална комбинация от приветливо посрещане, любезно обслужване и превъзходна кухня. За ценителите предлагаме многообразна и подбрана селекция от вина и напитки, съчетани с изкусително вкусни ястия и деликатесни плата. В делничните дни заведението предлага и разнообразно обедно меню. Обадете се за резервация сега и заповядайте при нас!